Handelsbetingelser

FORBEHOLD OG PRISER

Vi forbeholder os retten til at ændre priser uden varsel. Alle priser på disse sider er opgivet n

ABONNEMENTSVILKÅR

Det er en forudsætning for medlemskabet af ROKLUBBEN SKJOLD, at du tilmelder dig betaling via Dankort eller andet betalingskort, som er godkendt af ROKLUBBEN SKJOLD og Nets.

I forbindelse med din første betaling godkender du, at ROKLUBBEN SKJOLD fremover må trække pengene på din konto via dit betalingskort, indtil du enten ændrer dit medlemskab eller melder dig ud af ROKLUBBEN SKJOLD.

Beløbet du skal betale for medlemskabet af ROKLUBBEN SKJOLD trækkes automatisk via dit betalingskort.

Du vil senest 7 dage inden hver betaling modtage en email/sms, som fortæller dig hvor meget, du skal betale. Du vil få mulighed for at stoppe betalingen, hvis du ikke ønsker at forlænge dit abonnement

ROKLUBBEN SKJOLD benytter Dibs, som er godkendt af Nets til betalingsløsning.

Ved automatisk trækning på betalingskort gemmes dine kortinformationer ikke hos ROKLUBBEN SKJOLD, men hos Dibs.

Kvittering for betaling sendes pr mail, når du tilmelder dig accepterer du vores vilkår og du stopper abonnenmentet ved at kontakte klubben.

Inden betalingskortets udløbsdato eller ved ændringer i kortdata fremsender ROKLUBBEN SKJOLD påmindelse pr. mail herom, og du må herefter foretage en tilmelding med et nyt betalingskort. Når du har modtaget det nye Dankort, ved at logge ind på WEB, klik på “Betalingskort”.

Ved spærring af dit betalingskort er du selv ansvarlig for at foretage en ny tilmelding med et nyt betalingskort. Dette gøres ligeledes på ROKLUBBEN SKJOLD, og som beskrevet ovenfor.

KVITTERING

Medlemmet modtager en kvittering ved træk fra betalingskort via e-mail.

OPHØR / OPSIGELSE af medlemsskab

Ønsker du ikke længere medlemsskab af ROKLUBBEN SKJOLD, kan du oppe i højre hjørne under din bruger, vælge “Udmeldelse”. Der kan du anmode om udmeldelse. Der vil i forbindelse med udmeldelse ikke blive refunderet betalt kontingent. Du vil efter udmeldelse, ikke længere modtage opkrævninger fra klubben.

FORTRYDELSESRET

Der er ikke fortrydelsesret. Og der refunderes ikke penge efter tilmelding. Dog kan der i tilfælde af længerevarende sygdom gøres undtagelser i form af godskrevet kontingent til næste sæson.

REKLAMATIONSRET

Da der ikke er tale om fysiske produkter med ydelser, er du ikke omfattet af en reklamationsret. Du kan dog klage til bestyrelsen, hvis der er omstændigheder, du er uenig i. Alle klager vil blive behandlet i bestyrelsen, hvorefter du vil få en tilbagemelding.