Seniorroning

BLIV SENIOR-ROER I SKJOLD

Har du lyst til at lære at ro – eller måske genopfriske tidligere erhvervede ro-kundskaber?

Er du fyldt 60? Kan du svømme 300 meter og lyst til at vedligeholde og styrke din krop?

Seniorerne ror hver tirsdag og onsdag kl. 10 i sommerhalvåret i to- og fire-åres robåde efterfulgt af en hyggelig fælles frokost. Der er mulighed for både ”almindelig motionsroning” og ”sved på panden roning”.

Du skal gennemgå klubbens instruktion i roning og får en masse jævnaldrende venner samt selvfølgelig mulighed for at deltage i alle klubbens øvrige fælles arrangementer.

Seniorgruppen arrangerer f.eks. besøg i andre roklubber og genbesøg af samme, men også weekend- og ferieroture til ind- og udland samt ture til klubbens sommerhus.

I vinterhalvåret fortsætter vi både tirsdag og onsdag kl.10 med gymnastik, rospinning og fælles frokost.

Du kan også deltage i samtlige af klubbens øvrige vinteraktiviteter. F.eks. svømning, gymnastik, pilates, zumba, cirkeltræning, rospinning og træningslokale. Har du lyst til at høre mere, så mød op i Skjolds klubhus onsdag mellem 9 og 10? eller send en mail til senior@roklubbenskjold.dk – så vender vi tilbage.