Vinteraktiviteter 2019-20

Hej Skjoldere.

Vinterprogrammet er for alle, og med professionelle undervisere på. Det er en god mulighed for motion i vinterhalvåret – og ikke mindst til at se sine klubkammerater. Vintertilbuddene er åbne for alle. Kontakt medlem@roklubbenskjold.dk hvis du ønsker at deltage og ikke er medlem af Skjold.

PROGRAM FOR VINTERSÆSONEN

Det er så heldigt, at vi kan fortsætte med de samme hold og lærere som sidste år.
Programmet giver mulighed for at få forskellige former for motion i vinterhalvåret – og ikke mindst at mødes med klubkammeraterne.
HUSK at det er en del af dit kontingent. 😉
I hele vintersæsonen kan du komme og følge holdene, når du har tid og lyst, eller komme en enkelt gang imellem.
Alle holdene begynder efter standerstrygning – bortset fra svømningen som tyvstarter og begynder allerede tirsdag d. 1. oktober.
I mellem jul og nytår er der ingen undervisning. I både efterårsferien og vinterferien er der undervisning i denne sæson.
God vintersæson.
Vinteraktivitetsudvalget

ZUMBA FITNESS
Mandag kl. 18.00 – 19.30 med Susanne Arnoldus.
Zumba er livsglad og effektiv træning for alle uanset alder og kondital. Vi fester os i form til god musik fra hele verden, og danser til en masse forskellige rytmer. Til enkle trin i korte serier får du styrket muskler i mave, ryg, ben, balder og arme – ja hele kroppen. Du får trænet kondition, koordination og balance, og løftet dit humør.
Første gang er mandag d. 28. oktober

SVØMNING
Tirsdag kl. 18.30 – 20.00 Petra Norberg Kristiansen i Hillerødgade bad og hal, Sandbjerggade 35, 2200 København N
De første tre kvarter får ungdomsroerne undervisning, og de sidste tre kvarter kan alle andre træne teknik med læreren eller svømme efter eget hoved.
Petra er tidligere konkurrencesvømmer, og kan undervise i de forskellige svømmestilarter. Hun giver gerne et fif eller to til at forbedre dit svømmetag – hvis du ønsker det.
Hvis du vil tage den årlige svømmeprøve så sig til Petra, at du enten vil tage en 300 m eller en 800 m svømmeprøve.
Ved indgangen skal du sige, at du kommer fra Skjold – for at komme gratis ind.
Første gang er tirsdag. d. 1. oktober

SENIORGYMNASTIK
Tirsdag og onsdag begge dage kl. 10.00 – 10.45 og kl. 10.50 – 11.35 med Nina Rud Hansen. Alle er velkomne.

PILATES
Onsdag kl. 17.30 – 19.00 med Camilla Bjerre.
Pilates er en træningsform, hvor der er fokus på holdning, vejrtrækning og kvalitet i øvelserne. Vi arbejder primært liggende, og øvelserne foregår i et langsomt og glidende tempo.
Pilatestræning øger smidighed, styrke og kropsbevidsthed, og kan dermed være med til at afhjælpe eventuelle skader samt forebygge sådanne. I træningen indgår der bl.a. bolde og flexbånd.
Første gang er onsdag den 30. oktober.

EFFEKTIV TRÆNING
Torsdag kl. 17.30 – 19.00 med Sandra Rasmussen.
Træning af hele kroppen med cirkeltræning og glade rytmer. Vi får pulsen op, mens vi styrker kroppen både med dens egen vægt, men også med diverse redskaber så som bolde, håndvægte, elastikker mm.
Vi slutter af med mave- og rygtræning samt udstrækning. Alle kan deltage, da hver øvelse tilpasses den enkeltes form og styrke.
Første gang er torsdag d. 31. oktober.

ERGOMETERTRÆNING
Arrangeres løbende igennem hele vintersæsonen alle ugens dage – også i weekenden.
Hold øje med rokort.dk og meld dig på. Alle kan deltage.
Vi håber at kunne oprettet en fast plan med frivillige instruktører.