VINTERSÆSONEN 2020-21

Vintersæsonen nærmer sig, og her er det nye program. Bortset fra at vi har fået en ny zumbalærer, så fortsætter klubben med de samme hold og lærere som sidste år. Det er en vifte af forskellige motionstilbud – med hold aften og formiddag for alle Skjolds medlemmer.

Du kan komme og følge holdene, når du har tid og lyst – komme hver gang eller en gang imellem.

Holdene begynder efter standerstrygning, bortset fra svømningen som tyvstarter og begynder allerede tirsdag d. 6. oktober.

Der er ingen undervisning mellem jul og nytår, men undervisning i både efterårsferien og vinterferien.

God vintersæson

Vinteraktivitetsudvalget

PS Hvis der kommer coronanedlukning igen, så flytter “Effektiv træning”

(torsdag kl. 17.30- 19.00) med Sandra udenfor og bliver til udendørs træning i havneområdet. Alle er selvfølgelg velkomne.

ZUMBA GOLD

Mandag kl. 18.00 – 19.30 med Lazara Moltalvo Baro fra Cuba – som kalder sig Sara

Zumba er en rigtig sjov og effektiv form for motion med høj puls og masser af sved på panden. Mød op og vær med til at danse til latinamerikanske rytmer. Zumba er en kombination af koordinations- og konditionstræning, som giver fornyet energi til krop og sjæl, sved på panden og smil på læben.

Første gang er mandag d. 2. november

GYMNASTIK

Tirsdag kl. 10.00 (45 min) og kl. 11.00 (45 min) med Nina Rud Hansen

Til musik arbejder vi kroppen igennem med bevægeligheds- og muskeltræning, hvor vi bl.a. bruger kroppens egen vægt og redskaber.

Der vil være balancetræning og altid stræk af krop til slut.

Hvis der er plads i ergometerne kan du evt. træne i dem før eller efter timen med Nina.

Første gang er tirsdag d. 3. november.

SVØMNING

Tirsdag kl. 18.30 – 20.00 Petra Norberg Kristiansen i Hillerødgade bad og hal, Sandbjerggade 35, 2200 København N

De første tre kvarter får ungdomsroerne undervisning, og de sidste tre kvarter kan alle andre træne teknik med læreren eller svømme efter eget hoved.

Petra er tidligere konkurrencesvømmer, og kan undervise i de forskellige svømmestilarter også i butterfly. Og hun giver gerne et fif eller to til at forbedre dit svømmetag – hvis du ønsker det.

Hvis du vil tage den årlige svømmeprøve så sig til Petra, at du enten vil tage en 300 m eller en 800 m svømmeprøve.

Ved indgangen skal du sige, at du kommer fra Skjold – for at komme gratis ind.

Første gang er tirsdag. d. 6. oktober.

GYMNASTIK

Onsdag kl. 10.00 (45 min) kl. 11.00 (45 min) med Nina Rud Hansen

Til musik arbejder vi kroppen igennem med bevægeligheds- og muskeltræning, hvor vi bl.a. bruger redskaber.

Der vil være balancetræning og altid stræk af krop til slut.

Første gang er onsdag d. 4. november.

PILATES

Onsdag kl. 17.30 – 19.00 med Camilla Bjerre.

Pilates er en træningsform, hvor der er fokus på holdning, vejrtrækning og kvalitet i øvelserne. Vi arbejder primært liggende, og øvelserne foregår i et langsomt og glidende tempo.

Pilates træning øger smidighed, styrke og kropsbevidsthed, og kan dermed være med til at afhjælpe eventuelle skader samt forebygge sådanne. I træningen indgår der bl.a. bolde og flexbånd.

Første gang er onsdag den 4. november.

EFFEKTIV TRÆNING

Torsdag kl. 17.30 – 19.00 med Sandra Rasmussen.

Træning af hele kroppen med cirkeltræning og glade rytmer. Vi får pulsen op, mens vi styrker kroppen både med dens egen vægt, men også med diverse redskaber så som bolde, håndvægte, elastikker mm.

Vi slutter af med mave- og rygtræning samt udstrækning. Alle kan deltage, da hver øvelse tilpasses den enkeltes form og styrke.

Første gang er torsdag d. 5. november.

ERGOMETERTRÆNING

Arrangeres løbende igennem hele vintersæsonen alle ugens dage – også i weekenden.

Hold øje med rokort.dk og meld dig på. Alle kan deltage.