Rokurser 2022 Kajak

I weekenden d. 21.-22 maj gennemfører vi IPP2 certificeringen. Antal deltagere: Minimum 6 deltagere og max. 8 deltagere. Så kurset aflyses, hvis der ikke kan samles mere end 6 deltagere.

Generel info om IPP kan læses på Dansk Kano og Kajak Forbunds hjemmeside, og de har lavet en detaljeret vejledning for IPP2 her.

Der opfordres kraftig til at se alle videoerne fra Kajakhotellet, hvor de teknikker, som man skal kunne, gennemgås på en god og pædagogisk måde. Sidste år havde deltagerne meget glæde af at se videoerne, så det gælder nok også i år.

Er der spørgsmål, som relaterer sig til videoerne, så skriv dem ned og tag dem med, så taler vi om dem og øver øvelserne på vandet inden prøven. For når vi kommer ind i april måned, så vil jeg efter arbejde stille mig til rådighed, for de Skjoldere, der gerne vil igennem IPP2 – jeg melder ud på Facebook, så snart jeg har fået kalendersat de dage, hvor jeg skal på arbejde i Virum. Sikkert er det, at det bliver torsdag efter arbejde, men jeg ved ikke 100% sikkert, hvornår i april jeg starter med at være i Virum. 

I weekenden d. 21.-22. maj er det deltagerens eget ansvar at sørge for mad og drikke, og det anbefales at medbringe noget varmt at drikke, så hvis man bliver kold, så kan noget varmt at drikke løsne op for det problem.

Alle øvelsesdage på vandet kan resultere i vandgang, så passende påklædning/skiftetøj er selvfølgelig at foretrække. I weekenden d. 21.-22. maj er der med sikkerhed vandgang, minimum én af dagene.

Hvis I ønsker at tilmelde jer, så skriv til Nana Friis Madsen på kajak@roklubbenskjold.dk. Kurset koster 1.700 kr. og kræver desuden svømmebevis (800 m) samt indmeldelse i roklubben. Læs mere under Bliv medlem/Indmeldelse.

TILMELDING SKAL SKE INDEN D. 7. maj 2022.

Instruktør Carsten R. Rohde