Skjold afholder IPP2 havkajakkursus 17. -18. juni 2023

I weekenden den 17.-18. juni afholder Skjold IPP2 certificering til havkajak.

Antal deltagere: Minimum 6 og max. 8. Så kurset aflyses, hvis der ikke kan samles mere end 6 deltagere.

Generel info om IPP kan læses på Dansk Kano og Kajak Forbunds hjemmeside, og de har lavet en detaljeret vejledning for IPP2 her.

Der opfordres kraftig til at se alle videoerne fra Kajakhotellet, hvor de teknikker, som man skal kunne, gennemgås på en god og pædagogisk måde. Tidligere deltagere har haft meget glæde af at se videoerne, så det gælder nok også i år. 😊

I kursusweekenden er det deltagerens eget ansvar at sørge for mad og drikke, og det anbefales at medbringe noget varmt at drikke i tilfælde af, at man bliver kold undervejs. Passende påklædning og skiftetøj er påkrævet, da deltagerne skal i vandet mindst én af dagene.

Hvis man gerne vil introduceres til kajak og øve lidt inden selve kursusweekenden, har vores instruktør Carsten Rohde tilbudt at stille sig til rådighed for kommende kursister et par aftener i maj. Dette vil sandsynligvis være tirsdage, og det skal aftales på forhånd.

I kan høre mere ved at skrive til kajak@roklubbenskjold.dk. Kurset koster 1.000 kr. og kræver desuden, at man kan svømme 800 m samt indmeldelse i roklubben. Nye kajakkursister betaler kun halvt kontingent i 2023. Tilmelding via under Bliv medlem/Indmeldelse på Skjolds hjemmeside.

TILMELDING SKAL SKE INDEN DEN 3. JUNI 2023.

Instruktør Carsten R. Rohde

.