Skjold – opdatering vedrørende coronasituationen pr. 5. januar 2021

Kære Skjoldere

Så fik restriktionsskruen desværre en tand mere, grundet den alvorlige situation vi er i sundhedsmæssigt, og med alvorlige udsigter grundet den britiske mutant.

Derfor indstilles alle træningsaktiviteter i hold – hvilket jo faktisk allerede var begrænset til udendørs om torsdagen.
Dog var i indeværende uge forsøg på opstart af udendørstræning onsdag formiddag – og der skal lyde et stort tak for at mange kom med hurtig tilbagemelding. Men det bliver altså heller ikke til noget i denne omgang.

Indtil der kommer andre meldinger fra DfFR vil det fortsat være tilladt at

• komme i klubben og benytte ergometer udendørs – men opret jer på rokort, så andre kan se I er der. Er der andre, så sørg for at I holder lang afstand fra hinanden, og sørg for at I aldrig er over de 5.
  • vinterro i inrigger, men aldrig mere end 1 hold på bådebroen samtidig
  • vinterro i kajak