Vinteridræt ifl. de nye Covid19 retningslinjer

Kære Skjoldere

Når vi efter 1. november skal i gang med vinteraktiviteterne skal det ske i henhold til myndighedernes retningslinjer.

• Fra torsdag den 29. oktober 2020 skal alle personer over 12 år bære mundbind eller visir, når de ankommer til klubben og når de færdes rundt i huset.
  • Mundbindet/visiret kan tages af når du udfører en aktivitet og når du sidder ned, fx i klublokalet.
  • Gør det til en rutine at vaske og spritte hænder af ved ankomst og i øvrigt hyppigt efterfølgende.Håndsprit står fremme centrale steder.
  • Afstandskravet er 2 meter, også når du udfører aktiviteten.
  • Deltagerantallet må maksimalt være 10 personer incl. underviseren (også ved svømning) og maksimum- grænsen på 10 personer pr. rum skal overholdes (kun én person må benytte brusebadet ad gangen).
  • Medbring vandflaske og egen måtte (at lægge et rent håndklæde over klubbens måtte duer ikke).
  • Du skal have din egen elastik med til træning. Klubben indkøber elastikker, som du kan købe for 30 kr -betal via mobilepay.
  • Bolde og enkelte andre redskaber skal rengøres ofte og afsprittes før og efter aktiviteten.
  • Mellem hvert gymnastikhold skal der luftes grundigt ud, gulvet skal vaskes med sæbevand og diverse kontaktflader (dørhåndtag, kontakter, redskaber mv) skal sprittes af. Dertil må afsættes mindst 10 min.
  • Inden og efter aktiviteten må gruppen gerne benytte klublokalet, forudsat det ikke bruges som gennemgangsrum eller til andre aktiviteter. Bemærk at grupper skal holdes indbyrdes adskilte. Der må ikke ske overlap eller blanding af deltagere fra forskellige grupper.
    Én fra gruppen kan tage rollen som kaffevært: Dvs. brygge og skænke kaffe/te etc., således at kun én person berører kanden.
    Buffet er ikke tilladt, men man kan selv medbringe mad og drikke. Og man kan trække øl og sodavand i automaten.
  • Aftal ved undervisningens begyndelse, hvem der påtager sig opgaven med gulvvask, afspritning og evt. som kaffevært.
  • Undervisningen bliver løbende slået op på Rokort af hensyn til kravet om maksimalt 10 deltagere pr. aktivitet (altså i praksis kun 9 tilmeldte). Husk at melde afbud (dvs slet dig selv på rokort)!
  • Alle skal registrere deres tilstedeværelse på de deltagerlister, som kontaktpersonen for det pågældende hold har sat på opslagstavlen. Dette af hensyn til evt. smitteopsporing, men også mhp tilbagemelding til Københavns Kommune.
  • Har du symptomer som fx mild forkølelse, hoste, ondt i halsen, feber og muskelømhed skal du blive hjemme indtil du er symptomfri.
  • Hvis du er testet positiv for corona skal du melde det til formanden af hensyn til den videre smitteopsporing.
  • Svømning foregår efter de retningslinjer som Hillerødgade Svømmehal har sat. Roklubben Skjold Bestyrelsen den 27. oktober 2020