Standerstrygning

Standerstrygning den 26. oktober kl. 16
Så er sæsonen ved at være slut, og det betyder mindre udendørs aktivitet med roture, fordi det bliver tidligt mørkt over land og hav.

Derfor er lørdag den 26. oktober sidste dag i sæsonen 2019, hvor vi samtidig stryger standeren kl. 16

Der vil som vanligt blive overrakt pokaler til årets roer, årets ungdomsroer, årets kajakroer samt uddelt guld- og sølvårer/pagajer. Klubben byder på kaffe/te og kage.

Årets killingedåb og -fest blev som bekendt aflyst, men heldigvis kan vi inden længe tage revanche til standerstrygningsfesten!

Middag og fest (uden tema) kl. 18 – husk højt humør 😊
Middagen koster kr. 125 for voksenroere og kr. 75 for ungdomsroere, som skal indbetales på kontonr. 4160-4160633549 eller MobilePay 50717994 (skriv navn). Tilmelding senest d. 17. oktober på rokort.dk
eller Facebook, så alle kan følge med i, hvor mange vi bliver til årets sidste klubfest.

Men først skal vi have en FÆLLES ROTUR, der starter kl. 13. Tilmeld dig på rokort.dk og kom ned og vær med.

Der er brug for hjælpende hænder til borddækning om fredagen ved 16-tiden. Skriv gerne på rokort.dk eller Facebook,
hvis du har mulighed for at hjælpe.

Vel mødt!

Steffen Lundstrøm, Tovholder